NorrLär 2011

 

 

 

 

Nu är det snart dag! Den 6 – 7 oktober 2011 arrangerar CMiT NorrLär 2011 och TeachMeet Norr.
(NorrLär arrangeras i samarbete med FilmPool Nord och TeachMeet Norr med Tunaskolan i Luleå.)

Konferensen bjuder på intressanta föreläsningar och en liten läromedelsmässa, och dessutom erbjuds möjlighet att åka på studiebesök i förskola & skola.
Inbjudna är pedagoger i förskola och skola, IT-ansvariga, skolledare och övriga intresserade i hela Norr & Västerbotten. Det finns ett begränsat antal platser och anmälan är bindande. Kostnad för NorrLär 2011 är 600 kr per person och halvdag.

TeachMeet Norr är gratis och arrangeras på kvällen den 6 oktober mellan 18 – 22. Vi äter och dricker något gott medan vi lyssnar på andra pedagoger som delar med sig av hur de använder media och IKT i sin verksamhet. Här kan du anmäla dig att tala 2 eller 7 minuter om något som har med media och IKT  i förskola/skola att göra, eller så sitter du och lyssnar och får till dig en massa inspiration, tips och idéer. Bra tillfälle att knyta kontakter!

Mer information inklusive föreläsningsprogram och anmälningsformulär finns på: www.pitea.se/cmit
Frågor? Maila eller ring:
cmit at pitea.se
0911-69 64 69

 

Hoppa till verktygsfältet